Förnöjsam pappa: AJE:s 13-årsdag (7 juli, 2018)

Lördagen den 7 juli, 2018

Huddinge M-vägen, AJE:s 13-årskalas, 7 juli 2018

Huddinge M-vägen, AJE:s 13-årskalas, 7 juli 2018

Jag hade beställt några prylar från amazon.de, de flesta av dem kom fram i tid, stod där inslagna och fina denna dag, som var AJE:s trettonårsdag.

Nog minns jag när jag själv fyllde 13 år. Mor M:s kusin sa: Nu är du tonåring! Sedan tog jag på leksaksmodellen av pannrem med fjäder, liknande sådana som nordamerikas indianer bar i gamla västernfilmer.

Inget kalas utan gäster, förutom AJE, jag, ALA och Ozzy hade vi mormor I på besök sedan i går, AJE:s mor B med herr E anlände på eftermiddagen, därpå även AJE:s kompis unge herr SF.

Då SF fyllt tretton i slutet av juni, sa jag att vi nu hade kalas för två trettonåringar. Jag hade även varit iväg till Netonnet i Kungens kurva mitt på dagen och köpt present till SF, en trådlöss handkontroll modell pro, till TV-spelet Nintendo Switch.

Jag stod vid grillen och stekte hamburgare och varmkorv, lite senare när B:s herr E kom tillbaka, han hade behövt lämna kalaset några timmar på grund av ett uppdrag angående hans arbete, ställde vi fram två tårtor, den ena med choklad, den andra med vispgrädde och jordgubbar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.